Persondatalovgivning

Generelt

I overensstemmelse med EU-direktiv General Data Protection Regulation (“GDPR”) og Kira Enterprises ønske om åbenhed og transparens vedrørende brug af personlige oplysninger, er der udarbejdet nedenstående politik.

Hvem er ansvarlig

Kira Enterprise er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og afgør, til hvilket formål og hvordan der må foretages behandling af oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.


Kira Enterprise

Langelund Skolevej 7

7323 Give

CVR 33323581



Formål 

Online shopping

Når du shopper på www.kira-enterprise.dk anvender vi dine personlige oplysninger til administrationen af dit online køb. Det gælder når vi skal behandle din bestilling, eventuelle returvarer, give dig besked om leveringsstatus, leveringsproblemer eller lignende.



Derudover så anvender vi også dine personlige oplysninger i følgende tilfælde:

  •          Administration af din betaling
  •          Produktklager og produktgarantier
  •          Bekræftelse af din adresse over for eksterne partnere, såsom forsendelsesleverandører



Kategorier af personlige oplysninger:

  •          Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  •          Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  •          Kreditoplysninger
  •          Ordreoplysninger



Dine personoplysninger kan videresendes til tredjepart hvis formålet er, at yde ovennævnte tjenester, til at få bekræftet din adresse, eller til at få udført levering af din bestilling. Tilsvarende gælder ved udbydere af betalingsservice.

Kun ved anvendelse af dine personlige oplysninger kan www.Kira-Enterprise.dk yde den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Behandlingen sker i med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra a og b.

Direkte markedsføring

Når du har registreret dine personlige oplysninger på www.kira-enterprise.dk, kan du acceptere at vi sender dig nyhedsbreve.

Kategorier af personlige oplysninger:

  •          Kontaktoplysninger som e-mail adresse, telefonnummer og postnummer
  •          Køn & alder
  •          Hvilke produkter og tilbud du har klikket på / lagt i kurv



Oplysninger kan videregives til tredjepart for at imødekomme ovenstående service.

Anvendelse af dine personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, når du accepterer direkte markedsføring, ved afkrydsning af ønske om nyhedsbrev.

Behandling sker med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Kundeservice

Når du henvender dig til www.kira-enterprise.dk’s kundeservice så anvender vi dine personlige oplysninger til at administrere din forespørgsel, klage, garantisag eller lignende. Dette gælder uanset om du henvender dig via e-mail, chat funktion eller via sociale medier.

Skulle der opstå et problem med din bestilling, anvender vi dine personlige oplysninger til at tage kontakt til dig.



Kategorier af personlige oplysninger:

  •          Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer
  •          Fødselsdato
  •          Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  •          Kreditoplysninger
  •          Ordreoplysninger
  •          Konto- eller medlemsnummer
  •          Al korrespondance om en eventuel sag



Personlige oplysninger kan videregives til tredjepart, hvis det har til formål at betjene dig som beskrevet ovenfor.

Behandlingen sker med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c, f.



Konkurrence

Ved en eventuel konkurrence, annonceret af Kira Enterprise, anvender vi dine personlige oplysninger til at kontakte deltagerne med information omkring konkurrencen, identificere konkurrencedeltagere, deres alder og kontakt vinderne mv.  



Kategorier af personlige oplysninger:

  •          Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer
  •          Alder
  •          Oplysninger sendt i forbindelse med konkurrencen



Personlige oplysninger kan videregives til tredjepart, hvis det har til formål at betjene dig som beskrevet ovenfor.

Anvendelse af dine personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, når du vælger at deltage i en konkurrence.

Behandlingen sker med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra f.



Udvikling og forbedring

Hos Kira Enterprise bestræber vi os hele tiden på at blive bedre. Vi anvender derfor dine personlige oplysninger til at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer. Det gør vi på baggrund af en analyse af dine oplysninger (pseudonymiseret data).

Kategorier af personlige oplysninger:

  •          Kundenummer
  •          Fødselsdato
  •          Køn
  •          Land
  •          Kontoindstillinger



Kategorier af personlige oplysninger (hvis du har foretaget en bestilling)

  •          Ordrehistorik
  •          Leveringsoplysninger
  •          Betalingshistorik



Kategorier af personlige oplysninger (forbundet med cookies)

  •          Klik-historik
  •          Navigations- og browsinghistorik



Personlige oplysninger kan videregives til tredjepart, hvis det har til formål at betjene dig som beskrevet ovenfor.



Behandling sker med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra a og f.



Lovmæssige forpligtelser

Hos Kira Enterprise anvender vi dine personlige oplysninger for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med lovgivning, retskendelser og myndighedsbeslutninger.

Dette gælder ved brugen af personoplysninger til indsamling og kontrol af regnskabsoplysninger ved overholdelse af regnskabsregler.

Kategorier af personlige oplysninger

  •          Kundenummer
  •          Ordrenummer
  •          Navn
  •          Postadresse
  •          Transaktionsbeløb
  •          Transaktionsdato

Vi deler dine personlige oplysninger med IT-virksomheder, der tilbyder regnskabssystemer.

Behandling sker med hjemmel i persondata forordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

Cookies

På Kira Enterprise anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Kira Enterprises hjemmeside hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistik billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden.

 

Rettigheder

Retten til adgang

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig ved sådan en forespørgsel kontakt da kontakt@kira-enterprise.dk

Retten til besigtigelse

Du har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om dig selv af os. Såfremt du bliver opmærksom på, de fejl vi har registreret om dig, bedes du henvende dig skriftlig til os på mail kontakt@kira-enterprise.dk så de kan blive korrigeret.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet, fx hvis du tilbagekalde dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

Du har som udgangspunkt ret til at få oplysninger slettet, hvis:

  •          Det ikke er nødvendigt at behandle persondata for at kunne forfølge formålet
  •          Den registrerede trækker sit samtykke tilbage, og der ikke er et andet hjemmelsgrundlag at basere behandlingen på
  •          Databehandlingen er ulovlig
  •          Sletning er nødvendig for at opfylde et lovkrav
  •          Registreret person er under 16 år gammel

Vær dog opmærksom på, at i det omfang behandlingen af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.  

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

I visse tilfælde har du ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Retten til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at få de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format, således disse kan overføres til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at komme med indsigelser mod vores behandling af personoplysninger, både med henblik på direkte markedsføring, men også af grunde der vedrører din personlige situation.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en specifik handling. I så fald bedes du kontakte os på kontakt@kira-enterprise.dk

 

Opbevaring

Oplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg af Kira-Enterprise.dk, slettes seneste, når du ikke har været aktiv på Kira-Enterprise.dk i 5 år.

Nyhedsbrev

Oplysninger indsamlet ved tilmelding af vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger i forbindelse med køb

Oplysninger indsamlet ved køb du har gennemført hos Kira Enterprise vil som udgangspunkt blive slettet efter 5 år. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring. Regnskabsmateriale opbevares ligeledes i 5 år op til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed

Vi har i forbindelse med udarbejdelsen af denne persondatapolitik gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. 

Klage

Hvis du mener, at Kira Enterprise behandler dine personlige oplysninger på en måde der strider mod persondataforordningen, kan du kontakte os på kontakt@kira-enterprise.dk. 

Ændring af persondatapolitikken

Da der kan opstå et behov for at ændre i persondatapolitikken, vil den seneste udgave heraf, altid være tilgængelig på vores hjemmeside.