Find svar på de hyppige spørgsmål her:

Hvor sender I til?

I øjeblikket sender vi til Sverige, tyskland, finland og Norge, ud over Danmark.

Vær opmærksom på eventuel told på ordre til Norge. 

Er der butik nogle steder, så jeg kan prøve?

Desværre ikke i øjeblikket. Dette er i øjeblikket en deltidsbeskæftigelse og er en enkeltmandsvirksomhed.

Der har været butik i Vejle, men det er der således ikke længere, da Kira skal færdigøre sin kandidat.

Har I andre kjoler, end dem på hjemmesiden og kan man bestille andre farver/størrelser?

Vores lagerbeholdning forekommer på hjemmesiden og der kan desværre ofte ikke bestilles bestemte ønsker. Dog får vi jævnligt nyheder på webshoppen.

Hvorfor er nogle kjoler kun i én størrelse?

Enten er de andre solgt og ellers er unika'erne købt hjem for at skabe et større udvalg i den pågældende størrelse / farve. Derudover, går vi ikke ind for stangtøj og standardvarer, således du gerne skulle kunne tage til en fest, uden 10 andre har samme kjoler.

Ligner produkterne billederne?

Ja! Vi bruger ikke billeder, som vi ikke selv vurderer, ligner. Dog anbefaler vi at du ser billederne fra computer inden du bestiller, da vi oplever større farveafvigelser fra farverne billederne. Ofte virker farverne klarere og mørkere end på computer, som er det vi tager udgangspunkt. Herudover kan der forekomme afvigelser fra øvrige enheder.

Er der returret?

Ja Kira Enterprise er CVR-registreret og når du køber over nettet, skal der derfor være returret. Du har 14dages fuld returret. Læs yderligere i handelsbetingelserne, du finder i bunden af hjemmesiden.

Hvor hurtigt bliver varene afsendt? 

Dette fremgår også af handelsbetingelserne, men typisk afsender vi indenfor 3 hverdage. Dog er vi presset i nogle perioder, hvorfor der kan forekomme yderligere forsinkelser.

Jeg har lavet en ordre og fået besked omkring den er afsendt - hvornår kommer den så?

Hvis du ikke har hørt om din pakke 3 hverdage efter vi har udsendt en besked om, at ordren er afsendt, skal du kontakte os. 

Dog kan vi ikke spore pakken før 12-24 timer efter afsendelsen, da posten scanner ofte først pakkerne om aften på pakkecentralen, hvorfor pakkerne ikke kan spores med det samme. Ligeledes hvis du får besked om at pakken er afsendt fra os om aftenen, når den ikke med posten til næste dag. 

Er I en dansk side ?

Ja det er vi :) 

Hvad skal I bruge mit telefonnr og email til ?

Det skal oplyses, så vi kan leverer pakken til dig, da du ellers ikke kan modtage information om pakken. Vi bruger ikke oplysningerne til øvrig reklame m.m. og videresælger ligeledes ikke oplysninger. Se mere herom, under vores persondatapolitik i handelsbetingelserne.