Pris skal ikke altid være alt afgørende om man kan ligne en million. Og det er kort fortalt, grunden til Kira Enterprise's eksistens!

Det hele startede for over 6 år siden og siden da, er det gået fra en lille kurv med varer til en webshop med altid over 800+ forskellige modeller af kjoler og mange smykker, make-up, sko, tasker m.m. - og der er stadig vokseværk!

Min mission er til at sælge UNIKKE kjoler & accessories m.m. til gode priser som alle vil kunne være med til .
I følge mig, så hænger pris og kvalitet ikke nødvendigvis ikke sammen.  Alle har ret til at kunne understøtte hvem de er - og dér er kjoler, smykker og andet tilbehør med til at give "the final touch" af hvem man er.

Man behøver altså ikke give en million, for at ligne en !

Jeg går meget op i, at kunne skaffe et stort udvalg til alle typer kvinder i alle aldre. Dermed vil man, i følge mig, altid se godt ud, om man er en størrelse 34 eller 54, om man er ung eller ældre, om man har bagdel eller barm.

Jeg har haft lokaler i Vejle i en kort periode og vil ikke udlukke dette sker igen, når dette kan hænge sammen for mig privat (jeg er studerende) - ellers vil I kunne møde mig på messer, events m.m. rundt omkring - og ellers har webshoppen altid åbent!

DER ER DERFOR IKKE FYSISK BUTIK I ØJEBLIKKET!

Men vi sender - også til Sverige, Norge og Tyskland

Da jeg kun har dette som bi-beskæftigelse, kan jeg ikke have kundeservice pr telefon - derfor skal der sendes mail enten via kontraktformularen under kontakt eller til kontakt@kira-enterprise.dk  -ellers er det også muligt at sende en besked via chat-systemet, hvis man ønsker svar på nogle spørgsmål.

Jeg kan ikke sige hvad fremtiden vil bringe, men Kira Enterprise er min passion og jeg håber, at I vil blive forelsket i kjoleuniverset, som jeg.

Er du ikke overbevist eller sikker på online-handel? Så tjek vores kunders anmeldelser på Trustpilot HER

-Kira Skov

I er meget velkommen til at følge Kira Enterprise på Facebook og se nyheder og begivenheder m.m.:

www.facebook.com/kiraenterprise