RETURNERING/OMBYTNING

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.  

Det eneste vi skal bruge, er noget der i pakken oplyser navn samt ordrenr. Samt bankoplysninger ved benyttelse af denne betalingsmulighed.

Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare? 
Så returnerer du den vare du ikke ønsker, og fortager et nyt køb på den ønskede. Vi returnerer pengene for din returvare tilbage på det kort du har anvendt til bestillingen. OBS: hvis du har benyttet bankoverførelsesfunktionen, har vi ikke oplysningerne for at kunne tilbageoverføre. Derfor skal disse oplyses.

Returnering 
Du sender din returpakke til os, hvor du selv betaler returfragtenReturneringen skal ske til vores adresse: 

Kira Enterprise
Langelund Skolevej 7
7323 Give

NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved posthus/pakkebox!


PORTO:
Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel her for 55 kr via vores returportal (GLS) https://retur.pakkelabels.dk/kiraenterprise

Du må også benytte andre forsendelsesmetoder – dog skal det som sagt ende på firmaadressen. Dog anbefales det ikke at sende som brev (frimærker/postkode) da der ikke er sporing og dermed ingen hjælp hvis pakken bliver væk. Det er dit ansvar at få pakken til vores adresse.

- Du må gerne benytte samme pose til at sende retur i som du har modtaget varen i, men stregkoden/leveringsseddel som sad på pakken da vi sendte den til dig, skal være fjernet /tydeligt udstreget så posten ikke kan tage fejl

Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, dvs ubrugt, med eventuelle skilte/tags på og i samme emballage.
Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 14dage. 
Vi fører dine penge tilbage til det kreditkort/konto som du har benyttet ved købet. FORTRYDELSESRET

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. 

Det eneste vi kræver, er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med eventuelle skilt/tags og i samme emballage. Tøjet må ikke lugte af parfume ect, så prøv tøjet når du ikke har parfume på. 

OBS: Af hygiejniske årsager tager makeup ikke retur hvis dette har været åbnet og prøvet. Ligeledes vurderes strømpebukser som brugte når de er udpakket. Dette skyldes både hygiejniske årsager men også evt. skader. 

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 14 dage. Vi fører pengene tilbage på det kort du har brugt ved købet, 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage eller undlade at afhente din forsendelse på posthuset. Der vil komme et ekspeditionsgebyr på på 50 kr.

Du betaler selv porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af forsendelse. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den.NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik, pakken skal sendes til

Kira Enterprise
Langelund Skolevej 7
7323 Give

REKLAMATIONSRET

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Vi gør opmærksom på at accessories, der er påsat tøjet som fx smykkesten, perler, palietter og halskæder ikke er reklamationsberettiget. 

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos Kira Enterprise, skal du kontakte os pr. mail med ordrenr. og billede af fejlen. 
Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Kira Enterprise sender en returlabel i forbindelse med en reklamation.

Ved reklamation sender vi et returlabel til dig pr. mail. 

 Returlabel er gyldig i 5 dage fra modtagelsen. Hvis dette ikke er benyttet indenfor 5 dage vil der blive fratrukket 55 kr i portogebyr på ordren.